Ontdek onze activiteiten

Samen ontwikkelen

rekenen

Kinderen

Hoofdrekenen

Hoofdrekenen helpt jonge geesten op een spannende reis van rekenen ontdekking te gaan.
voor lezen

Kinderen

Voorlezen

Een taalrijke omgeving is essentieel voor de ontwikkeling van elk kind. Daardoor Stichting pioniers zorgt ervoor dat kinderen die moeite hebben met taal extra ondersteuning krijgen.
Maatschappelijke begeleiding

Sociaal werk

Maatschappelijk begeleiding

Wij zijn verheugd om je kennis te laten maken met de diverse en betekenisvolle maatschappelijke ondersteunings- en begeleidingsactiviteiten die wij aanbieden.
fietsen

Sporten

Fietsen

Welkom bij de opwindende wereld van fietsen! Fietsen is niet alleen een economisch verantwoorde keuze, maar het is ook een milieuvriendelijk vervoermiddel dat tal van voordelen met zich meebrengt.
Digitale vaardigheden

Computer

Digitale vaardigheden

Heeft u moeite om uw weg te vinden in de digitale wereld? Wilt u graag uw digitale kennis en vaardigheden verbeteren? Dan bent u op de juiste plek.

Taal

Taalcafé

Welkom bij het Taalmaatje en Taalcafé-programma! Dit initiatief is bedoeld om nieuwkomers in Nederland te helpen bij het praktisch oefenen van de Nederlandse taal, terwijl ze ook de lokale cultuur en gemeenschap leren kennen.
Arabisch taal

Kinderen, Taal

Arabisch taal

Veel ouders geven aan dat het grote belang van het aanleren van de Arabische taal aan hun kinderen.
schaken voor kinderen

Kinderen, Sporten

Schaken

Veel ouders die zelf schaken kunnen, genieten ervan als hun kinderen ook schaaklessen krijgen. Samen schaken is gewoon gezellig en versterkt de band tussen ouder en kind.