Arabisch leren

Veel ouders geven aan dat het grote belang van het aanleren van de Arabische taal aan hun kinderen. Ze ervaren voldoening wanneer ze merken dat hun kinderen vooruitgang in het leerproces.

Waarom is de Arabische taal belangrijk voor uw kind?

Het Arabisch is de taal van de Koran en het is prachtig als jouw kind in staat is om zelfstandig de Koran te lezen uit een Koranboek. Bovendien, zijn er Ongeveer 300 miljoen mensen die Arabisch als hun moedertaal spreken. Daarnaast gebruiken ongeveer 200 miljoen mensen het als tweede taal. Het is een officiële taal in 25 landen in Noord-Afrika en het Midden-Oosten. Door jouw kind de Arabische taal aan te leren, geeft u hem of haar een voorsprong en een veelbelovend perspectief.

Laat uw kind Arabisch leren

Waarom zou u wachten met het leren van iets wat u nu al kunt oppakken? Hoe eerder kinderen Arabisch leren, des te meer tijd ze in de toekomst hebben om andere vaardigheden te ontwikkelen.
Ons lesprogramma is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. De vragen worden voorgelezen, de lesstof is gestructureerd in verschillende niveaus en de quizzen bevatten speelse elementen om het leerplezier te vergroten. Moedig je kinderen aan om vroeg te beginnen met het leren van de Arabische taal. En zelfs als ze later naar een weekend- of taalschool gaan, zullen ze al een voorsprong hebben.