>
Laatste nieuws - Een vrijwillige cursus voor rijbewijs B (Theorie) vanaf 14-1 .... Lees Meer       - Stichting Pioniers in samenwerking met stichting Attanmia organiseert een diner waarbij de certificaten van EHBO en BHV cursussen worden afgegeven…. Deze cursussen zijn in Rotterdam voor drie georganiseerd geworden.

wij ondersteunen jou om een veilige toekomst

in Nederland op te bouwen

Over ons

Stichting Pioniers heeft ten doel de integratie en participatie van nieuwkomers vooral Syriërs met verschillende achtergronden in de Nederlandse samenleving te bevorderen en voorts al hetgeen in de ruimste zin met één en ander verband houdt, daartoe behoort en/of daartoe bevorderlijk kan zijn

SERVICES

Doneren

Met jouw steun kunnen we opkomen voor nieuwkomers en hen helpen met een nieuw leven te beginnen.

binnenkort beschikbaar

Arrouad ASA

Schrijf nu in op onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste activiteiten